VABILO: Filmski tabor Mad About Film 2019

v Aktualna številka/Filmski tabor/Vsi prispevki

MAF ponovno na #filmskitabor

datum: 7.  – 13. avgust 2019, Radenci ob Kolpi


MAF tudi letos organizira 7-dnevni filmski tabor ob Kolpi za mlade od 15 do 19 let.

Delavnice z znanimi filmskimi gosti in mentorji, open-air Kino ter druge zabavne aktivnosi nam bodo popestrile spoznavanje filma, njegovo zgodovino in ustvarjalno delovanje – od scenarija, režije in igre do montaže in distribucije. V sklopu tabora bomo izvedli tudi tradicionalno edicijo Letnega filmskega festivala MAF, ki ga bodo pripravili udeleženci in udeleženke tabora. Ogledali si bomo filme naših filmskih gostov, ki bodo na dogodku prisotni, pestra organizacija pa bo mlade tesno povezala z lokalni prebivalci – njihova udeležba na lanskem festivalskem večeru je bila namreč zelo velika.

Tabor bo ponovno združil mlade iz vse Slovenije, ki se bodo avgusta zbrali v počitniškem domu z vsem udobjem sredi čudovite narave Bele Krajine. Poskrbljeno bo za bivanje, prehrano in vse materiale za delavnice in dobro družbo, filmsko pustolovščino pa bo popestrilo tudi kopanje v čisti reki Kolpi, vožnja s supi ali kanuji in veliko aktivnosti ob vodi.

Vsak dan na taboru je posvečen filmu. Včasih bo nad nami zvezdnato nebo, včasih bomo filme gledali v počitniškem domu. Velik poudarek bo tudi na refleksijah o filmih, saj s skrbno vodenimi pogovori skušamo videti več, zbuditi svoje misli in spoznati kaj novega. Na taboru pa bo vsak filmski navdušenec našel nekaj zase; nekaj, kar bo štelo. Pod budnim očesom filmskih mentorjev in v družbi z novimi prijatelji gledamo daleč in smo na poti do novih spoznanj in novih idej.

Gostujoči filmski ustvarjalci bodo ponudili svoje znanje in navdušenje za film ter mladim udeleženkam in udeležencem pripravili nepozabne delavnice in pomembne vpoglede v filmsko ustvarjanje. Dovolj bo časa za delavnice, pogovore, nasvete in druženje. Lansko leto so bili z nami režiser Luka Marčetič, igralec Jure Henigman in glasbenik Laren Polič, s kom pa se bodo mladi filmski navdušenci družili letos … izveste kmalu!

 

Pridruži se četrtim filmskim počitnicam!
#filmskitabor #kolpa #poletje

 

  1. Filmski Tabor Mad About Film
    7. – 13. avgust 2019
    Spletna stran tabora: tabor.madaboutfilm.si

Prijavnica je že odprta!

Kontakt: info@madaboutfilm.si